Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De Gopro HD Hero3 camera

De Gopro HD Hero3 camera is een erg goede action camera die in verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn, zo heb je naast de zwarte editie ook de surf editie speciaal voor mensen die de camera willen gebruiken tijdens het surfen. Ook is er een motorsport editie voor de motorsporters die hun activiteiten willen filmen.

De camera is een stuk dunner dan zijn voorganger, de HD Hero2. Deze camera gaat verder dan Full-HD, de camera beschikt over een 4K opnamemogelijkheid. Dit betekent dat je 4 keer een Full-HD resolutie boven en naast elkaar hebt. Dit zorgt voor een groot en scherp beeldmateriaal. Ook is de camera goed te gebruiken in donkere omstandigheden vanwege de sensor die twee keer zo gevoelig is.

De GoPro HD Hero3 beschikt over Wi-Fi integratie waardoor je alles direct op je telefoon kan bekijken. Dit is erg handig voor de smartphone gebruikers onder ons.

De camera is dertig procent kleiner dan de HD Hero2 en de camera weegt ook een stuk minder. De resolutie van foto’s en video’s is erg omhoog gegaan. Foto’s en video’s zijn nu met veel groter detail te bekijken.

Het geluidssysteem is volledig verbouwd, dit heeft als gevolg een sterke verbetering van muziek en andere geluiden die worden opgenomen.

De GoPro HD Hero3 is natuurlijk te gebruiken met de accessoires en de mounts om aan je lichaam of kleding te bevestigen.

Linkruil.org

Comments are closed.