Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De leukste breakdance workshop voor jong en oud bij het Kaliber

Breakdance is een hele geliefde,stoere dansstijl onder jongeren, ook in de meeste clips van nu de dag wordt veel in gebreakdancet! Hoe gaaf is het als jij straks dezelfde moves kan showen aan je vrienden of familie als die uit je lievelingsclip?

Bij breakdance gaat het helemaal om een eigen stijl en veel expressie. Bij deze dans draait om de beheersing van verschillende bewegingen waarmee vervolgens een vloeiende combinatie wordt gemaakt.  Breakdance wordt voornamelijk beoefend op up-tempo hiphop, break en/of soul muziek, omdat breakdance een snelle dansstijl is, is het belangrijk dat het muziektempo hier goed bij past. De basis is een individuele dansvorm die je echter ook met een groep kan uitoefenen. Zo zullen we lenigheid, kracht, ritmegevoel en motoriek beoefenen om de bewegingen onder de knie te krijgen.

Je kunt de breakdance lessen op verschillende locaties volgen, zo kun je breakdance lessen voor kinderen boven de 12 jaar in zowel Enschede als Almelo volgen, en kunnen kinderen die in groep 2 tot en met 6 zitten in Almelo terecht. Zo zorgen wij ervoor dat er bijpassende lessen voor elke leeftijdscategorie gegeven kunnen worden.

Mocht je twijfelen of breakdance wel iets voor jou is? Wij bieden nog vele andere danssoorten aan! Wil je graag meer informatie over onze verschillende dansstijlen of heb je vragen? Klik dan hier

Linkruil.org

Comments are closed.