Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een avontuurlijk dagje uit? Kies je pretpark!

Iedereen is al wel eens naar een attractiepark of pretpark geweest. Sommigen gaan enkele keren per jaar, terwijl er evengoed ‘diehards’ zijn die maandelijks het avontuur opzoeken. Hoewel we reeds jaren in de economische crisis zitten, blijven pretparken het toch vrij goed doen. Verrassend? Niet echt!

 

Nood aan ontspanning!

Tegenwoordig ligt er een hoge werkdruk op ons en de maatschappij. Het bijkomend gevolg hiervan is dat we meer dan ooit nood hebben aan ontspanning. Pretparken kunnen hier waarschijnlijk het beste een antwoord op bieden. Ieder pretpark heeft namelijk wel enkele attracties voor zowel jong als oud; rustig of snel etc.

De kostprijzen zijn echter de laatste jaren sterk gestegen, waardoor het vaak een investering wordt om met het hele gezin op stap te gaan. 4 gezinsleden betalen namelijk al snel meer dan 100 euro inkom. Reken hier de nodige souvenirs, drank en maaltijden bij, en je komt snel aan een 150 tot 200 euro (voor 1 dag).

 

Probeer te genieten van extra kortingen!

Alle pretparken lanceren doorheen het (hoog en laag) seizoen verschillende promotiecampagnes. Wacht zeker zo’n promoties af, of maak gebruik van online veilingen voor pretparktickets.

Zij kunnen namelijk het hele jaar door goedkoper tickets verdelen, en hebben een samenwerking met het desbetreffende pretpark. Vooral deze vorm van promotie is de laatste jaren aan een stevige opmars bezig.

Bezoek zeker ook eens onze website voor de goedkoopste pretpark tickets online.

Linkruil.org

Comments are closed.