Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een heerlijke lunch met uitzicht bij Lunch Delft

Je bent ’s ochtends vroeg op pad geweest in Delft en wil graag even bijkomen. Je hebt een ochtend vol met colleges of tentamens achter de rug en het is tijd om het semester af te sluiten. Misschien ben je wel veel met klanten in gesprek geweest en heb je die ene belangrijke klant binnengehaald. Of je hebt gewoon zin in een heerlijke lunch met een goed uitzicht. Voor iedere reden is Lunch Delft een geweldige optie. Kom tussen de middag lekker lunchen op het grote terras op één van de gezelligste pleinen van Nederland en geniet van het heerlijke uitzicht.

Een terras op een geweldige locatie

Het terras van Lunch Delft bevindt zich op de Beestenmarkt. Dit bekende plein is ’s nachts een belangrijk beginpunt voor jongeren die gaan stappen, maar overdag is het een gezellig plein met mooie terrassen. Het plein biedt uitzicht op de Maria van Jessekerk en op de Burgwal. Je kunt tijdens je lunch bij Lunch Delft je ogen dus eens goed de kost geven. Maar niet alleen de bezienswaardigheden waar je uitzicht op hebt zijn de moeite waard. Het plein is namelijk ook erg centraal gelegen en daardoor erg druk bezocht. Mensen kijken is dus ook geen enkel probleem. En dat is soms ook wel erg lekker, toch?

Lunch Delft biedt de heerlijkste gerechten

Een stokbrood met ham, kaas, gehakt, prei en chilisaus, die eerst nog even de oven in is geweest. Een salade met warme geitenkaas, stroop en spekjes. Gerookte zalm, mosterdsoep met uitgebakken spek, een uitsmijter… loopt het water je al in de mond? Dat verbaast ons niet, want bij lunch Delft serveren wij al deze heerlijke gerechten. Ook voor bijpassende drankjes kunt u bij ons goed terecht. Heb je bepaalde dieetwensen of heb je een allergie? Geef dit aan bij de ober en de chef bedenkt een passend alternatief. Zo is er voor iedereen wat te genieten op dit heerlijke terras.

Linkruil.org

Comments are closed.