Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een toiletwagen huren in Oldenzaal

Een toiletwagen nodig tijdens uw feest? Geen zin in dat al uw gasten steeds moeten wachten bij u voor de toilet ? en dan vervolgens de volgende dag staan te schrobben om enigszins uw wc weer toonbaar en schoon te krijgen?

Toiletwagen Oldenzaal

Dan kunt u beter een toiletwagen huren bij Mammoet Verhuur Oldenzaal. U huurt dan een prachtige nette frisse toiletwagen voor een belachelijk lage prijs. De toiletwagen Oldenzaal is een uitkomst voor als u verjaardagsfeest geeft, examenfeest of buurtfeest hebt. Wij adviseren een toiletwagen vanaf een feestje vanaf 45 personen en hebben capaciteit op onze toiletwagen tot 250 personen. De toiletwagen heeft een heren en dames gedeelte. Op het dames gedeelte bevinden zicht twee toiletten, een wastafel, een spiegel, zeep en handdoekjes. Bij het heren gedeelte hebben wij 1 heren toiletpot en 3 urinoirs. Ook in dit gedeelte zit een wastafel, spiegel, handdoekjes, prullenbak en uiteraard ook zeep om de handen te wassen.

Bestellen bij Mammoet verhuur

De toiletwagen heeft een Gardena water aansluiting wat eigenlijk iedereen wel in huis heeft. Daarnaast hebben wij een afvoer van ongeveer 10 meter. Mammoet Verhuur verzorgt het brengen, aansluiten van de toiletwagen en het ophalen allemaal voor een all-in prijs binnen een straal van 10 km om Oldenzaal heen. Heeft u nog meer vragen? Kijk dan even op onze website: mammoetverhuur.nl voor meer informatie.

Linkruil.org

Comments are closed.