Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Feestverhuur: nog maar één website nodig

Een feest of evenement organiseren kost meer tijd dan je zou denken. Hiervan ben je veel moeite kwijt aan het bijelkaar zoeken van allerlei spullen; van statafels en beamers tot een geluidsinstallatie en een biertap. Om over de entertainment -of dat nu in de vorm van een DJ of een goochelaar is- nog maar te zwijgen. Omdat het vrijwel onmogelijk is om alle benodigdheden bij één aanbieder te regelen, is de kans ook groter dat er iets fout gaat.

Via de site Zoef.com huur je alle benodigdheden voor je feest.

Via de site Zoef.com huur je alle benodigdheden voor je feest.

De relatief nieuwe site Zoef.com springt handig in een gat in de markt. Voor alle feestverhuur is dit jouw startpunt, want de site heeft een onwaarschijnlijk breed aanbod aan diensten en producten bijeen gebracht.

Een feesttent voor het geval de hemel openbarst? De site geeft je keuze uit tientallen modellen. Luchtkussens om de kinderen te vermaken? Je zult versteld staan van het aanbod. Mooi bestek huren? Geen probleem. Afzetkoorden en een rode loper? Check. Je kunt het werkelijk waar zo gek niet bedenken of Zoef.com verhuurt het.

Het mag dan ook geen wonder heten dat aan de lancering van de site, eerder in 2013, jaren voorafgingen. In 2010 begonnen de ondernemers achter dit unieke concept met het inkopen en bemiddelen, wat drie jaar later tot een assortiment van maar liefst 20.000 verschilende producten heeft geleid. Een bezoekje waard!

Linkruil.org

Comments are closed.