Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Geen bruiloft zonder muziek

Je bruiloft, het moet de mooiste dag uit je leven worden. Je hebt er maanden naar toegewerkt. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn. Je jurk is perfect, de locatie is top en het eten is verrukkelijk. Het feest moet net zo geweldig worden als de rest van de dag. Onder feest verstaan we geen grote zaal met mensen die er een beetje onbeholpen bij staan met een drankje in hun hand en te bang zijn om ook maar één stap richting de dansvloer te zetten. Nee, we willen feesten, dansen en lachen. Gezellig met z’n allen gek doen en vieren dat jij en je partner elkaar het ja woord hebben gegeven. Hier hoort goede muziek en een goede bruiloft dj bij. De muziek in combinatie met spectaculaire lichten en een gave aankleding van de drive in show. Een geweldig feest van begin tot eind met een gezellige dj die iedereen aan het dansen krijgt. Op die manier kunnen jij en je partner deze prachtige dag in stijl afsluiten.

 

Muziek op je bruiloft

Zoveel mensen, zoveel wensen en dat geldt ook voor de muziek. Niet iedereen houdt van dezelfde muziek en dat maakt ook helemaal niet uit. Je bruiloft moet juist een geweldige mix worden van verschillende soorten muziek. Dit geeft iedereen de kans om helemaal uit zijn of haar dak te gaan. Een goede bruiloft dj weet hier op in te haken en luistert naar de verzoekjes van de gasten. De dj weet de sfeer te proeven en precies de juiste nummers te draaien. Grote kans dat ook de gouwe ouwe liedjes voorbij komen. Want wie gaat er nou niet los op paradise by the dashboard light. Toch zijn er ook een aantal liedjes die echt verleden tijd zijn en die je liever niet wil horen op je bruiloft. Heel leuk hoor al die tranentrekkers, maar dat heb je echt niet nodig op je bruiloft. Het is feest en daar hoort leuke gezellige muziek bij. Toch moet je ook oppassen met bepaalde feestliedjes. We geven je een aantal liedjes die je beter niet meer kunt draaien:

  • I’ve had the time of my life – heel leuk in de dirty dancing film, maar het is nu wel een beetje geweest.

  • My heart will go on – ja dat klopt, mijn hart gaat gewoon door en daar wil ik liever gebruik van maken. Je hebt net het ja woord gezegd en nu is het tijd voor feest.

  • you’re still the one – gelukkig maar, want je hebt nog geen halve dag geleden elkaar eeuwige trouw beloofd. Skippen dit nummer!

  • Everything I do, I do it for you – oohja? Dus dat er geen voetbalwedstrijd voorbij kan gaan zonder dat manlief die moet zien, is allemaal uit liefde voor jou? Ook dit liedje is heel romantisch, maar speel het niet af op je bruiloft.

  • I got a feeling – zo 2010!

  • cha cha slide – na een aantal drankjes weet je niet meer of je die criss cross nog wel fatsoenlijk kunt uitvoeren. Denk aan je eigen veiligheid en draai dit nummer niet.

Er zijn nog wel meer liedjes die eigenlijk niet kunnen, maar die je nog wel een keer door de vingers kunt zien. Sla de liedjes op die jij absoluut niet op je bruiloft wilt horen en stuur deze door naar de dj die op jouw bruiloft gaat draaien.

 

Genieten

Een bruiloft organiseren is leuk maar ook heel stressvol. Je wilt alles zo goed mogelijk regelen. Probeer op de dag zelf te genieten en alles een beetje los te laten. Er gaat bijna altijd wel iets niet helemaal volgens plan en dat is ook helemaal niet erg. Je hebt nog steeds met mensen te maken en we zijn nou eenmaal geen perfecte robots. Geniet van je heerlijke dag en natuurlijk van het feest.wedding-725432_640 (1)

Linkruil.org

Comments are closed.