Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Geniet van optimale luxe voor een betaalbare prijs | luxe motorjacht huren

Wat is nou echt het toppunt van welvaart? Is het een Ferrari voor de deur of een grote villa van een paar miljoen. Hier valt over te discussiƫren, maar absoluut het toppunt van luxe is toch wel een jacht. Een goed groot jacht kost al gauw een miljoen per meter en je ziet deze dan ook eigenlijk alleen in steden als Monaco. Maar wat nou als je een luxe jacht kunt huren. En ook nog lekker dichtbij want dat kan gewoon in Friesland. Hier heb je ruime keuze uit luxe motorjachten waar je uit kunt kiezen om een fantastische ervaring in mee te maken.

Waar komt dit idee vandaan?

Nederland staat bekend als een van de rijkste landen van de wereld. Veel mensen uit buitenland komen naar Nederland toe om geluk te vinden en om zichzelf te ontwikkelen. Toch is een jacht huren voor meer dan 90% van Nederland onhaalbaar. Een luxe motorjacht kost dan ook meerdere miljoenen. Door jachten verhuurbaar te maken kunnen wij ons rijke land nog wat rijker maken. Door een jacht te verhuren kunnen wij mensen de kans geven om te genieten van het maximale haalbare in het leven. En dat voor een goed betaalbare prijs. Ga bijvoorbeeld eens een weekendje met je vrienden op een jacht verblijven. Dat is toch een verhaal wat je je hele leven bijdraagt.

De mogelijkheden

Net zoals met een woning huren is een jacht huren natuurlijk voor beperkte tijd. En omdat je het huurt betekent dat niet dat de jacht van jou is. Probeer er dan ook met respect mee om te gaan omdat eventuele schade flink wat geld kan kosten. Deze unieke kans om voor een goedkoop bedrag op een super de luxe jacht te kunnen verblijven is natuurlijk geen grapje. Neem onze boten serieus en u kunt volop genieten van het meest luxe van het luxe.

Linkruil.org

Comments are closed.