Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Glow in the dark golf Utrecht – jungle edition!

Altijd al zin gehad om te golfen? Dit kan bij onze glow in the dark golf Utrecht. Wij hebben een hele speciale golf editie ontwikkeld die erg geliefd is geworden onder onze klanten. Onze golf is glow in the dark, met een complete jungle uitstraling en ook nog is een keer in 3D. Dat klinkt toch super gaaf? Het 3D effect kan je alleen krijgen als je voor het golfen een bril bij ons haalt. Deze zijn bij ons los verkrijgbaar. Onze baan is uitgerust met maar liefst 12 verschillende soorten holes. Het is ook leuk om te gaan glow golfen als je iets te vieren hebt. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, een kinderfeestje of een bedrijfsuitje. Het is allemaal mogelijk bij ons. Wij bieden daarom verschillende soorten arrangementen aan om daarvan voordelig gebruik te kunnen maken.

Glow in the dark golf arrangementen

Voor kinderfeestjes hebben wij twee verschillende arrangementen opgesteld. Dit is het Kinder Golf Party Arrangement en het Kinder Golf Party Arrangement XL. Hierbij kunnen de kinderen genieten van een ronde golf, krijgen ze eten en drinken en nog meer verrassingen. Daarnaast kan je normaal een ronde bij ons golfen voor net iets minder dan 9 euro per persoon. Ook hebben we nog een uitgebreid arrangement voor de volwassene onder ons. Deze is verkrijgbaar voor bijna 40 euro per persoon. Hiermee kunt u dineren en golfen. Voor meer informatie over glow in the dark golf Utrecht, kan je onze website bezoeken.

Glow reserveren

Het is mogelijk om bij ons online te reserveren via onze website. Mocht je het glow in the dark golf Utrecht willen combineren met onze andere activiteiten? Dat is geen probleem. Mocht je hiervoor geen arrangement hebben kunnen vinden op de website, benader ons dan telefonisch. Zien we je snel bij één van onze activiteiten?

Linkruil.org

Comments are closed.