Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Goede bruiloft fotograaf voor jouw dag

Eén van de mooiste en meest speciale momenten in het leven is het moment dat je in het huwelijk gaat treden. Een dag die voor altijd bij je wil dragen, maar waar zoveel gebeurt dat het moeilijk is om alles te onthouden, áls je al ziet wat er gebeurt.  Kies daarom voor een goede bruiloft fotograaf om aanwezig te zijn tijdens jullie grote dag. Deze fotograaf kan net díe gebeurtenissen vastleggen die jullie als bruidspaar niet zien en je zo na je bruiloft nog verrassen met unieke foto’s. 

Genomineerde fotograaf

Fotograaf Rob ter Bekke is zo’n fotograaf die onopgemerkt blijft tijdens je bruiloft, maar wel die foto’s maakt die je graag wil én je weet te verrassen door foto’s van jou en je gasten te maken, zonder dat je dat doorhebt. Deze bruiloftsfotograaf maakt de prachtigste foto’s en is hiervoor ook genomineerd voor de “Bruidsfoto Award 2014”!

Bekijk geschoten foto’s op de website

Ben jij woonachtig in de omgeving van Amsterdam en op zoek naar een fotograaf voor je bruiloft? Kies dan voor het vakmanschap van fotograaf bruiloft Amsterdam Rob ter Bekke om tijdens jullie dag alle mooie momenten op foto vast te leggen. Bekijk zijn website om eerder geschoten foto’s te zien.

Linkruil.org

Comments are closed.