Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Het is de nieuwe trend om tv te kijken op een tablet

modern tv kijken doe je op een tablet

Het normaal tv kijken wordt steeds minder vaak gedaan door mensen. Men wil zelf bepalen welk programma men bekijkt en op welk moment. Uiteraard heb je daar ook al meerdere applicaties voor op een iPad of tablet. Toch is het ook trendy om televisie te kijken op je tablet of iPad.

De meeste providers in Holland bieden al de mogelijkheid om televisie te kijken op je tablet of iPad. Hiermee kan je dan rechtstreeks naar programma’s kijken die op dat moment op de televisie zijn. Over het algemeen zijn alle gangbare zenders te bekijken. De meeste providers bieden een pakket aan van omstreeks 30 zenders. Het verschilt wel per aanbieder qua extra functies.

Tv kijken op een tablet is een hele nieuwe aspect van tv kijken. Hierdoor kan je bijvoorbeeld samen op de bank zitten en televisie kijken, terwijl je allebei wat afzonderlijks kijkt. Misschien minder sociaal, maar aan de andere zijde een van de twee hoeft niet naar de slaapkamer om wat anders te kijken.

Zo gezegd is het een nieuw fenomeen en voorlopig is het ook nog volledig in ontwikkeling. Tegenwoordig is het eigenlijk alleen nog maar mogelijk om thuis waar je het televisie abonnement hebt lopen televisie te kijken op de tablet. Ik verwacht dat onder andere met de komst van 4G het in de de komende tijd ook mogelijk zal worden om buiten televisie te kijken. Als je bijvoorbeeld onderweg bent naar je werkplek in de bus. Er zal de komende jaren veel meer te verwachten zijn op het gebied van mobiel televisie kijken. Deze ontwikkelingen gaan heel rap. Een website met meer informatie hierover is tv-op-tablet.nl

Linkruil.org

Comments are closed.