Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Lastminutes, goedkoop en van alle aanbieders

Of je nu naar Egypte of Turkije, Tunesiƫ of een ver land wilt, voor een goede lastminute vakantie kun je prima terecht op lastminute blog. Dagelijks vind je hier de beste lastminute aanbiedingen naar bestemmingen binnen Europa, maar ook naar verre bestemmingen en natuurlijk de typische last minute locaties als turkije en egypte.

Op lastminute blog vind je mooie aanbiedingen voor zowel zonvakanties als wintersport en kun je rekenen op volledige prijzen. Zo weet je via onze site al direct welke toeslagen er nog allemaal bij komen en kijken we niet alleen naar de laagste prijs, maar vooral naar het aantrekkelijkste reisaanbod. Zo is wat ons betreft een reis die iets later vertrekt wellicht gunstiger, als dat het verschil in temperatuur goed maakt. Er is op veel plekken nogal een verschil of je in februari/maart een lastminute boekt of in april of mei, wanneer het weer in alle landen al een stuk beter is.

Ook voor wintersport locaties zijn er veel mogelijkheden voor lastminutes, hoewel de deals hier vaak minder scherp zijn. Zeker in het hoogseizoen moet je als je een lastminute boekt realistisch kijken naar wat mogelijk is. Veel beter is het wanneer je in de weken rondom het hoogseizoen de mogelijkheid hebt een lastminute te boeken. Op die manier kun je vaak wel honderden euro’s besparen. Enig nadeel bij wintersport is dat het dan ook vaak een stuk minder levendig is en de apres-ski iets minder spectaculair.

Voor zonvakanties is het belangrijk om goed op te letten wat allemaal open en dicht is in hotels. Zeker de grote resorts in Antalya en Alanya en in Egypte zoals Sharm el Sheikh hebben in de winter vaak een beperkt aanbod. Restaurants kunnen dicht zijn, entertainment is er niet altijd en soms zijn hele zwembaden dicht. Belangrijk om goed te checken. In ruil hiervoor krijg je overigens wel hele mooie last minute prijzen, dus in dat opzicht kun ej prima op vakantie en lekker bijbruinen.

 

Linkruil.org

Comments are closed.