Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Mozart Amadeus terug in de top 40?

Mozart amadeus is een componist, violist, dirigent en pianist uit de 18e eeuw. Vele mensen hebben dan ook wel eens van zijn naam gehoord maar weten niet precies wat voor muziek nu precies van hem komt. Zo dachten een paar scholieren uit Oostenrijk, zijn geboorteland, om daar een keer verandering in te brengen.

Succes met klassieke muziek

De scholieren zaten namelijk een dag op school en hoorden over Mozart Amadeus en vonden dat eigenlijk iedereen wel van zijn naam af moest wisten. Helaas, voor de scholieren maar zo is dat op dit moment niet. Ze gingen met de muziek van Mozart aan de gang en hebben er een hele moderne plaat van gemaakt die op dit moment goed scoort in Oostenrijk. Misschien komt Mozart wel weer terug in de top 40 en wie had dat ooit gedacht.

Bach muziek

Nu dacht je misschien dat dit alleen met de muziek van Mozart kon, maar ook Bach is het al eens gelukt om weer terug in de hitlijsten te komen. Helaas, is het alleen allemaal niet waar. De muziek van Bach en Mozart verdwijnt langzamerhand uit de platenkasten van de mensen thuis en wordt inmiddels al helemaal niet meer op de radio gedraaid. Het is voorbij met de muziek die gecomponeerd werd door kunstenaars. Jammer, maar het is nu eenmaal verleden tijd.

Linkruil.org

Comments are closed.