Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Online vinyl platen kopen

Ook jonge muziekliefhebbers kiezen steeds vaker voor een vinyl langspeelplaat om muziek te luisteren. De lp komt dan ook weer terug en steeds meer mensen zweren bij een lp in plaats van een cd of zelfs een digitale download om van muziek te kunnen genieten. Het geluid van een lp wordt door velen mooier bevonden dan dat van een cd en ook de ervaring zelf is niet te vergelijken met een ander medium. Toch weten niet veel mensen waar zij een lp kunnen kopen en zo ook deze ervaring thuis kunnen creëren. Zij stellen de terechte vraag: “waar vinyl platen kopen? Ja, waar doe je dat eigenlijk?” 

Een echte comeback?

Muziekkenners zullen zeggen dat de lp nooit echt is verdwenen, maar het grote publiek was ‘even vergeten’ dat deze er ook nog was. De cassettespeler kwam, zag en overwon en werd gevolgd door cd’s en digitale downloads. Mensen beginnen weer heimwee te krijgen naar de ‘goede oude tijd’, waar een lp-schijf uit een kartonnen hoes wordt gehaald, op de plaat gelegd en waar de naald op de lp wordt gezet om muziek te kunnen luisteren. Een totaal andere ervaring en een nog leukere voorbereiding!

Meer informatie over dé online aabieder

Wilt u meer informatie over de vinyl webshop Nederland en alle lp’s die zij aanbieden? Neem dan vandaag nog een kijkje op de website en laat u verrassen!

Linkruil.org

Comments are closed.