Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Op zoek naar een goedkope piano

Bent u op zoek naar een goedkope piano? Maar is een goedkope piano wel een goede piano en leer je daar wel goed op pianospelen? Bol Piano’s kent het probleem en biedt u een voordelige als slimme oplossing; het Bol maatplan. Hiermee huurt u de piano en heeft u recht op koop. U heeft de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen maar ook om de piano direct aan te schaffen.  Op deze manier speelt u op een goede kwaliteitspiano, maar wel tegen minimale kosten en risico’s.

Een goedkope piano aanschaffen

Een piano die niet deugt, nieuw of gebruikt, beknot u niet alleen in uw muziekgenoegen, maar levert u beslist ook enorm veel ergernis. Ergernis die u zich eenvoudig kunt besparen. Een piano kopen doet u nu eenmaal niet iedere dag. Door eerst informatie in te winnen kunt u verschillende merken en soorten vergelijken. Bij Bol piano’s heeft u keuze uit vele merken zoals:

  • Yamaha
  • Bosendorfer
  • Bechstein
  • Kawai

Stel uw zelf voordat u naar een piano gaat kijken eerst de vraag: voor welk soort pianist of voor welke vorm van musiceren is de piano bedoeld? Een goede piano is behoorlijk waardevast. De investering die u doet, komt er bij inruil of verkoop voor een deel altijd weer uit. Mits u uiteraard de piano goed onderhoudt.

Piano restaureren en reviseren

Indien u een oude piano heeft die niet meer werkt zoals u het graag zou willen kunt u er voor kiezen om uw piano te laten repareren of reviseren. Bol Piano’s renoveert en restaureert uw piano of vleugel zodat deze weer de nieuwwaarde heeft. Oude instrumenten moeten vaak voorzien worden van een ‘nieuw hart’, wat niet betekent dat het uiterlijk van uw instrument verandert. Alle renovaties en restauraties worden gedaan tot optimaal behoud van het oorspronkelijke karakter uw instrument.

Linkruil.org

Comments are closed.