Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Partyboot Rotterdam

Partyboot Rotterdam

Heeft u binnenkort een feestje, jubileum of gaat u misschien wel trouwen en wilt u groots uitpakken? Dan hebben wij de unieke locatie voor u! Een feestje op een partyboot Rotterdam. Hoe mooi is dat!

Ook als u op zoek bent naar een locatie voor een vergadering, diner of een productpresentatie is de partyboot Rotterdam een ideale locatie. Dineren of vergaderen met de Skyline van Rotterdam op de achtergrond. In de avond de mooie verlichte Erasmusbrug en het verlichte centrum van Rotterdam.

Keuze uit een partyboot Rotterdam

We hebben een breed aanbod van party boten en schepen. U kunt uw eigen keuze maken op basis van sfeer, budget en grote. Advies nodig of meer willen weten over de beschikbaarheid van een boot die u op het oog heeft? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen  u graag met het vinden van de geschikte boot voor uw feestje.

Advies

Wij hebben jarenlange ervaring in het verhuren van partyboten. Of het nu gaat om een zakelijk evenement of een privé aangelegenheid als een bruiloft of jubileum, wij kunnen u in alles helpen en advies geven. Op basis van uw eigen wensen en behoeften gaan we samen op zoek naar de perfecte boot op de perfecte locatie.

Organiseren

Hoe organiseer je eigenlijk een evenement op een boot? Allereerst is het natuurlijk van belang dat u de geschikte boot heeft uitgezocht voor uw evenement. Daarna bespreken we samen wat u voor plannen heeft en met wat wij rekening moeten houden. We bespreken wat voor soort sfeer u wilt en wat u wilt eten tijdens het evenement. Tot slot stellen we samen een passende offerte op met het gewenste programma en de gewenste partyboot.

 

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Linkruil.org

Comments are closed.