Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Pellwood drumstokken

Ben jij een drummer en opzoek naar een passende stok voor jouw drumstel? Een kwaliteit drumstok, die lekker in de hand ligt en precies doen wat jij wil? Probeer dan eens de Pellwood drumstokken. Sinds 1990 zijn de Pellwood drumstokken op de markt en inmiddels worden deze al in meer dan dertig landen over de hele wereld verkocht. Een geliefd merk wat inmiddels al zeer populair is geworden bij zowel amateur-drummers als professionele bandleden van grote bands.

Door de manier waarop de Pellwood drumstokken gemaakt worden, wordt de kwaliteit zeker gegarandeerd. De stokken bestaan uit (natuurlijk langzaam) gedroogd hout. De typen hout die gebruikt worden bij het productieproces van deze drumstokken zijn: American Hickory en Witte Haagbeuk. Sterkte houtsoorten die perfect blijken te zijn voor de ontwikkeling van dit soort drumstokken.

DeDrumstokkenSpecialist.nl heeft het merk Pellwood sinds dit jaar met veel trots naar Nederland weten te krijgen. De Pellwood drumstok blijkt razendpopulair. Als enige importeur van dit merk is de eigenaar van deze webshop natuurlijk razend trots op zijn nieuwe merk. In de toekomst ziet het er naar uit dat het assortiment uitgebreid gaat worden met nog meer van dit soorten merken die nog niet in Nederland verkocht worden. ‘Zo blijf je exclusief en heb je de klant ook echt iets te bieden’.

 

Linkruil.org

Comments are closed.