Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Quantis 3D-SoundSystem voor beter TV-geluid

Het is inmiddels duidelijke dat het geluid van de moderne flatscreen TV een aantal tekortkomingen heeft. Dit is natuurlijk vrij logisch, want de luidsprekers passen gewoon niet meer in het design van de steeds dunner wordende televisies. Quantis Electronics is de importeur van Humax HDTV-ontvangers en leverancier van Quantis CI+ modules. Dit zijn producten met een uitermate goede beeldkwaliteit. Daarom vroeg Quantis zich af of ze naast geweldig beeld ook het beste geluid konden leveren. Hier is de Quantis 3D-SoundSystem LSW-1.

Quantis 3D-SoundSystem

Het Quantis 3D-SoundSystem  bestaat uit een kastje die je voor, onder of naast je televisie kunt zetten, een subwoofer en een kleine afstandbediening. Het 3D geluid dat geproduceerd wordt is de speciale technologie van Sonic Emotion. Met de specialistische kennis van Sonic Emotion werden sinds kort talrijk theater- en concertzalen van akoestische systemen voorzien.

 

3D-SoundSystem

De basisinstallatie van het Quantis 3D-SoundSysteem is erg gebruiksvriendelijk. Met twee netaansluitingen, één kabel naar de televisie en één naar de subwoofer heb je al voldoende. Het is erg handig dat het systeem vanzelf aan- en uitgaat als u de televisie in- of uitschakelt. Naast de TV kun je ook de Blu-ray-, DVD- of CD-speler aansluiten. Er zijn drie standaard audioprofielen: Movie, Voice, Music. Een film wordt bijvoorbeeld extra ruimtelijk door het profiel ‘Movie’.

Het systeem werkt met je eigen afstandsbediening, zodat er geen extra kastjes bij de TV komt te liggen. De LSW-1 is niet alleen voor de TV ontwikkeld, maar werkt ook erg goed voor muziek. Naast 3 digitale geluidsingangen is de LSW-1 geschikt voor Bluetooth pairing. Via Bluetooth kun je muziek streamen vanaf je smartphone of tablet. Zo geniet van je perfect geluid in de hele kamer.

Linkruil.org

Comments are closed.