Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tips voor het maken van een goede selfie

In het tijdperk van Social Media maakt tegenwoordig iedereen seflie op Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat en alle andere opkomende sociale netwerken. Van beroemdheden als Kim K, Rihanna en alledaagse gewone mensen zoals ik … Het jaar 2014 is nu al  het jaar van de selfie. En het lijkt niet of deze trend snel zal verwijden. Zoekgigant Yahoo schat dat 800.000.000.000 selfies foto’s worden genomen over het gehele jaar 2014. Ja, je leest het goed … vele miljarden!

 

1. Koop een selfie stok

Door middel van een selfie stick kan je veel betere selfies maken. Doordat de meeste selfie sticks tot wel één meter uitgeklapt kunnen worden staat mobiele telefoon veel verder van je af waardoor jezelf en andere allemaal goed op de foto komen. Daarnaast komen je armen door middel van een selfie stick nooit meer op de foto.

 

2. Zorg dat je er goed uitziet

Als je net uit bed te rollen en je bent nog slaperig is het waarschijnlijk niet de beste tijd om een ​​selfie nemen. Zorg ervoor dat je fatsoenlijk uitziet.

 

3. Denk aan de achtergrond

Hoe vaak zien we het niet dat selfies worden gemaakt met een lelijke achtergrond zoals de vuile was, lege flessen alcohol, vies toiletten, rommelige kamers. Al deze aspecten hebben effect op de kwaliteit van de selfie foto. Het bepalen van de achtergrond is dus belangrijk goede achtergronden zijn bijvoorbeeld effen kleuren, koel texturen en patronen, een wazig stad of landschap scènes. Dit soort type achtergronden maken de selfie foto interessant.

 

3. De goede belichting

Een goede belichting is zeer belangrijk als het gaat om het maken van een goede selfie. Zorg ervoor dat je jezelf verlicht, maar tegelijkertijd voorkomen felle licht dat schaduwen zal verlaten op je gezicht. Probeer het gebruik van natuurlijk licht, zoals licht dat door een raam of het nemen van een foto buiten op een bewolkte dag, waar de wolk zal fungeren als een enorme, geweldige diffuser in de lucht maken van uw functies lijken veel zachter en aantrekkelijker, terwijl nog steeds goed verlicht.

 

4. Camera filters

Elk portret, trouwfoto of alles wat je ziet in een tijdschrift is geretoucheerd en bewerkt. Dus wees niet bang om creatief te zijn en een filter te gebruiken. Er zijn tal van apps dus maak er gebruik van! Filters kunnen je foto interessanter te maken!

Linkruil.org

Comments are closed.