Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Uitzending gemist België

Wij willen vandaag kijken naar het onderwerp uitzending gemist België. De naam zegt het eigenlijk al, je hebt een uitzending gemist van de Belgische televisie. Wat kun je dan doen om de betreffende uitzending terug te kijken? Misschien was het een favoriet programma van je, bijvoorbeeld mag ik u kussen. Dit programma is ook in Nederland erg populair. Maar misschien was het gewoon het journaal van de Belgische televisie. Wij vertellen je graag welke opties je hebt om het terug te kijken.

Ooit gemist
Via ooit gemist kun je programma’s terugkijken van de publieke omroepen, bijvoorbeeld van Ketnet. Maar ook van de VRT of Canvas kun je via Ooit gemist programma’s terugkijken. Er zitten echter wel twee nadelen aan Ooit gemist, de eerste is dat de meeste programma’s geld kosten als je ze wilt terugkijken. Het tweede nadeel is dat deze dienst alleen beschikbaar is in België, als Nederlander kun je er dus heel weinig mee.

Wat te doen als Nederlander?
De beste oplossing is nog steeds het opnemen van een favoriet programma op het moment dat deze wordt uitgezonden. Je kunt het programma vervolgens terugkijken wanneer je wilt en wanneer het je uitkomt. Heel veel kijkplezier toegewenst van de programma’s van de Belgische televisie!

 

Linkruil.org

Comments are closed.