Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Uitzending gemist Nederland

Nederland kent enorm veel zenders, waaronder Nederland 1, 2 en 3. Dit zijn de zogenaamde publieke omroepen. Het kan zijn dat je een bepaald programma hebt gemist dat is uitgezonden op één van deze zenders. Wat moet je dan doen? In dit artikel zullen wij de mogelijkheden kort uitleggen.

NPO app
Heb je een telefoon (smartphone) of tablet? In dat geval is uitzending gemist Nederland 1 of uitzending gemist Nederland 2 heel eenvoudig op te vragen, met de zogenaamde NPO app. Deze app installeer je op je telefoon of tablet en vervolgens kun je een breed aanbod van programma’s opzoeken. Het afspelen is uiteraard heel eenvoudig. De app is gratis te downloaden voor zowel Android als IOS toestellen.

Via internet
Via internet kun je terecht op UitzendingGemist dot nl. Een hele bekende website waar je vast wel eens op gekeken hebt. Niet alle programma’s van gisteren kun je terugkijken, maar ook van maanden geleden. Heb je bijvoorbeeld niks te doen op een regenachtige middag, dan kun je eens rondspeuren op de website en wat uitzendingen herbekijken. Wij wensen je heel veel plezier met het terugkijken van uitzendingen, via internet of via de app. Heel veel kijkplezier toegewenst, of je nu alleen kijkt, met je partner of met je kinderen.

Linkruil.org

Comments are closed.