Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waar koop ik een goedkope discolamp?

Weet u het nog? Gezellig een plaatje draaien in de kelder van het ouderlijk huis met een lichtshow via een ouderwets lichtorgel? Dat heet dan tegenwoordig, een diso-orgel. Zaak-shops heeft eind april haar nieuwste webshop gelanceerd: www.discolamp-zaak.nl.
Welke soorten discolampen zijn er allemaal?
Welnu, deze vraag is simpel te beantwoorden met : een heleboel. Alleen daar hebben we natuurlijk niets aan. Vandaar dat ik hier een paar producten uit ons assortiment ga behandelen. Want, we verkopen niet alleen discolampen, maar ook: discobollen, waterspeakers, disco-orgels, stroboscopen en rookmachines. Allemaal producten, die eenmaal ingeschakeld, een vet feest garanderen. Het is tenslotte retro-tijd of vintage-tijd in Nederland. Kijk maar eens naar alle popgroepen uit het verleden, die weer aan het optreden zijn.
Disco-orgel
Het disco-orgel is weer helemaal terug. Bij zaak-shops kunt u te kust en te keur gaan. Onze disco-orgels draaien op verschillende snelheden en kunnen bestaan uit één of meerdere lampen. Ook kunnen ze worden ingesteld op het ritme van de muziek.
Rookmachine
Eigenlijk zou een rookmachine op geen enkel feest misstaan. Via een rookmachine worden de lichteffecten van bijvoorbeeld een discobol extra geaccentueerd. De rookmachine zorgt dus voor een extra feestelijk effect. Bedenk wel dat de rookvloeistof apart geleverd wordt. Maar, ook die hebben we in ons assortiment.
Info
Mocht u meer informatie willen hebben over een bepaald product, schroom dan niet en neem contact op met onze klantenservice. Zij staan u altijd vriendelijk en deskundig te woord. Ook voor op-,en aanmerkingen staan wij altijd open. E-mail: info@zaak-shops.nl
Linkruil.org

Comments are closed.