Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Xbox one

De Xbox One is de nieuwste xbox van Microsoft. De officiele release is in november van 2013. Dit is voor Amerika en Groot Brittanië en 19 andere landen. In Nederland komt de Xbox One pas in januari 2014 uit. Als je niet wilt wachten tot het nieuwe jaar, kan je natuurlijk de nieuwe Xbox laten importeren. Je kan de Xbox One kopen via een webshop waar deze in november al wordt uitgebracht. Door de grote vraag naar de Xbox One bestaat de kans dat de Xbox One later geleverd wordt. Wees er dus snel bij als u de Xbox One zo snel mogelijk in huis wilt hebben!

“Als je niet wilt wachten tot het nieuwe jaar, kan je natuurlijk de nieuwe Xbox One laten importeren”

Xbox One bestellen
Fans van de Xbox zullen de nieuwe Xbox willen bestellen. Voordat je de Xbox gaat bestellen willen veel mensen toch wel weten wat ze allemaal krijgen bij hun nieuwe Xbox. Hieronder volgt een overzicht van de specificaties die op de Xbox te vinden zijn:

– 500GB geheugen
– Octa Core precessor
– 8 GB RAM geheugen
– HDMI 1.4
– 7.1 Surround sound
– Blu-Ray speler
– 4k ondersteuning

Daarnaast heeft het nog een makkelijke werking. Als je de Xbox One aan wilt zetten is dit mogelijk door het gebruik van je stem. Als je “Xbox on” zegt zal de Xbox zichzelf opstarten. Erg leuke feature natuurlijk!

Linkruil.org

Comments are closed.