Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Accountant Zoetermeer met uitgebreid dienstenpakket

Een accountant kan als vertrouwenspersoon voor uw organisatie dienen door zijn kennis en zijn wettelijke verplichtingen. Het is namelijk zo dat een accountant verplicht is om te werken volgens de gedrags-en beroepsregels. Deze regels hebben te maken met professionaliteit, objectiviteit, zorgvuldigheid, vertrouwelijkheid en vakbekwaamheid.  Door bepaalde werkzaamheden uit te besteden kunt u zich richten op het ondernemen zelf en de dagelijkse werkzaamheden. Door een accountant in te schakelen bespaar je dus veel tijd en zorg je ervoor dat er objectief naar de cijfers van de onderneming wordt gekeken.  Een accountant kan veel voor u betekenen op het gebied van de financiën. Werkzaamheden van een accountant zijn bijvoorbeeld:

  • Opstellen en het controleren van de jaarrekeningen
  • Administratieve dienstverlening
  • Begeleiden van de fiscale zaken
  • Verzorgen van de salarisadministratie
  • Beoordelen van de automatisering van het bedrijf
  • Onderzoeken hoe de kosten kunnen worden verlaagd

Voor een accountant in Zoetermeer kunt u terecht bij Astrium accountants. Astrium Accountants is in het bezit van de vergunning van de AFM dit zorgt ervoor dat ze ook wettelijke controles mogen uitvoeren.

Accountant Zoetermeer met veel expertise

Bij Astrium accountants staat het leveren van topkwaliteit centraal en doen ze er alles aan om dit te bereiken. Bij de accoutant in Zoetermeer hebben ze een uitgebreid dienstenpakket zoals hierboven te lezen is. Maar zijn ze ook gespecialiseerd in de sectoren onderwijs en overheid. Ze hebben namelijk verschillende overheidsaccountants en onderwijs accountants. Astrium accountants streeft ernaar om veelvuldig contact te hebben en een goede band op te bouwen. Verder staat uw doel centraal en komt de accountant in Zoetermeer graag met ideeën om dit te bereiken.

Meer informatie

Voor meer informatie over de accountant in Zoetermeer kunt u naar de site van Astrium accounts gaan. Het is hier ook mogelijk om op de site een offerte op maat aan te vragen of het contactformulier in te vullen.

 

Linkruil.org

Comments are closed.