Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

autoruit vervangen

Autoruit vervangen met 10 jaar garantie

Wilt u uw autoruit vervangen, bijvoorbeeld omdat er een sterretje is uitgegroeid tot een barst en u daarmee niet zomaar meer door kunt rijden? U kunt dit gewoon gratis laten doen, op het moment dat u op zoek gaat naar een schadehersteller die de kosten volledig op uw verzekeraar zal verhalen. Zorg er bovendien voor dat u minimaal 5 jaar garantie krijgt op de nieuwe ruit die u laat plaatsen, of dat u dit zelfs kunt verlengen tot 10 jaar. Op die manier kunt u uw autoruit vervangen en er zeker van zijn dat u daar geen problemen meer mee krijgt.

Afhandeling met de verzekeraar

Op het moment dat een autoruitschadehersteller u een garantie van 10 jaar afgeeft is het daarnaast natuurlijk prettig wanneer u niet teveel hoeft te betalen voor het vervangen van de autoruit. Ga daarom op zoek naar een partij die de kosten direct bij de verzekeraar neer zal leggen, zodat u daar zelf in ieder geval geen omkijken naar heeft. U zorgt er op die manier voor dat u weer veilig de weg op kunt, terwijl het vervangen van de autoruit u niets heeft hoeven kosten en u geen risico loopt.

Mobiele service door heel Nederland

Wilt u het uzelf zo gemakkelijk mogelijk maken? Laat dan uw autoruit vervangen door een hersteller die bovendien gewoon bij u langskomt, op het moment dat er sprake is van een barst in de ruit. Het voordeel hiervan is dat u zelf niet op pad hoeft, waardoor u ook geen aanvullend risico loopt op het eventueel breken van de ruit. In plaats daarvan laat u op locatie de autoruit vervangen, krijgt u een uitgebreide garantie en betaalt u daar natuurlijk zelf helemaal niets voor.

Linkruil.org

Comments are closed.