Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Belegger, heeft u nog vertrouwen in uw bank?

Banken verdienen de laatste tijd maar weinig krediet. Woekerpolissen, de manipulatie van het Libor- en Euribortarief en niet vergeten; de valutamarkt! Dit alles heeft zijn uitwerking op uw financiën.

Vereniging Eigen Huis heeft niet voor niets zeer kritische vragen gesteld. We zien allemaal dat rentes dalen en de hypotheekrente niet hierin mee doet. Vreemd, want in landen om ons heen zien we een ander beeld.

Financiële repressie
Dat is de officiële term. De rente op de spaarrekening is te verwaarlozen; de inflatie is hoger heden ten dage! Banken weten er wel raad mee. Zij maken winst, lenen uw geld uit, tegen hoge percentages.
Vele beleggers zijn van mening dat het herstel nog wel even op zich laat wachten. Ook geeft men aan dat sommige partijen voor vermogensbeheer hoge kosten rekenen, soms zelfs moeilijk te achterhalen.

Vermogensbeheer.

Sommige beleggers die gebruik maken van een vermogensbeheerder zijn ontevreden. Bijvoorbeeld over het beheer van de portefeuille. Enkelen zijn het vertrouwen in banken of vermogensbeheerpartijen geheel kwijtgeraakt.
De Beleggingsassistent maakt dit dagelijks mee. De specialisten van De Beleggingsassistent raden dan ook altijd een onafhankelijke vergelijking van vermogensbeheerders aan.
Door het vergelijken van het huidige beheer, inclusief de beleggingsdoelstelling, wensen en eisen, krijgen beleggers een overzicht van een aantal geschikte beheerders.
De Beleggingsassistent geeft een objectief en individueel advies. Deze dienstverlening is kosteloos.

Kijk eens op www.beleggingsassistent.nl voor meer informatie of vraag de gratis vergelijking quickscan aan.

Linkruil.org

Comments are closed.