Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De Bitcoin gaat het betalingsverkeer veranderen

We gaan je graag meer vertellen over de Bitcoin, nu kan het haast niet anders of je hebt hier vast al meer over gehoord. Nu was deze munt eerst negatief in het nieuws door de daling in de waarde. Toch zien we de laatste tijd steeds meer berichten in de media verschijnen waarin de Bitcoin weer aan het stijgen is in de koersen. Nu is de Bitcoin een zeer interessante munt die het betalingsverkeer wel eens op zijn kop kan gaan zetten. Deze munt staat op de nominatie om een officieel betaalmiddel te gaan worden en dat is niet zomaar, het is dan ook zo dat de Bitcoin vele voordelen heeft.

Zo is het een munt waar je wereldwijd mee kunt gaan betalen zonder eerst te hoeven omwisselen. Verder is het ook één van de weinige munten waar er geen tussenkomst van banken is. We mogen dus gerust stellen dat de Bitcoin vele voordelen heeft. Nu kun je er zelf ook eenvoudig en snel mee gaan betalen en dit kun je gaan doen door een wallet aan te gaan maken. Vanaf dat moment kun je wereldwijd betalingen gaan verrichten en ontvangen.

Ook in Nederland kun je op steeds meer plekken met de Bitcoin betalen

Nu kun je ook in Nederland op steeds meer plekken met de Bitcoin gaan betalen. Zo zijn er diverse payment providers die deze munt accepteren en ermee betalen in webwinkels is dus ook geen probleem. Verder zijn er ook al een aantal cafés die deze munt accepteren. Het lijkt er dus op dat de Bitcoin een mooie toekomst tegemoet gaat. Wil je nu alles over deze munt te weten komen dan willen wij je gaan aanraden een kijkje te gaan nemen op het Bitcoin forum.

Dit is een plek waar je alles te weten kunt gaan komen over deze digitale munt en je kunt er ook nieuws en achtergronden lezen. Heb je nu zelf een vraag over de Bitcoin dan kun je deze daar ook gaan stellen en je zult zien dat je dan snel antwoord hebt. Neem dus eens een kijkje op het Bitcoin forum en zie of deze munt ook iets voor jou is.

Linkruil.org

Comments are closed.