Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een administratiekantoor in Woerden nodig?

We willen u in dit artikel graag gaan wijzen op een administratiekantoor wat actief is in de regio van Woerden. Dit is Activaa en dit is niet alleen een kantoor wat de administratie voor u verwerkt maar wat u ook zal bij gaan staan bij vele andere zaken. Zo zal er geadviseerd worden wat er nu het beste is voor u en uw bedrijf. Dit doet men door eerst een quickscan uit te gaan voeren, dit is een scan die de gegevens laat zien die Activaa nodig heeft om u optimaal te kunnen adviseren. Het is goed om te melden dat deze scan geheel gratis is en u ook is deze geheel vrijblijvend.

Mocht het zo zijn dat u na de quickscan besluit om geen klant te worden dan is dit dus geen probleem. Activaa richt zich op het midden- en kleinbedrijf. Men weet hoe lastig het is om zowel een goede bedrijfsvoering te hebben en daarna de complete administratie op peil te hebben. Als u de administratie uit handen geeft aan Activaa dan weet u dat dit altijd prima in orde is en dat deze ook volgens de wettelijke eisen verwerkt wordt.

Activaa zorgt voor duidelijkheid

Als u kiest voor Activaa dan kiest u ook voor duidelijkheid. Zo werkt dit kantoor met vaste kosten en dit betekend dat u achteraf nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Naast de bedrijfsadministratie kan Activaa u ook met vele andere zaken van dienst zijn. Zo kunt u hulp krijgen bij bedrijfsovernames en fusies en kan Activaa u ook van dienst zijn met de salarisadministratie. Neemt u dus eens een kijkje op de website van dit bedrijf en u ziet dan deze vele mogelijkheden onder het kopje ‘Diensten’.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ten aller tijde contact op gaan nemen en een medewerker zal dan ruim de tijd voor u gaan nemen. Groei ook als ondernemer en ga samenwerken met Activaa, u zult zien dat het ook goed voor u en uw bedrijf is. Als u op de link in dit artikel klikt dan komt u meteen op de website van dit kantoor en ziet u alle voordelen met eigen ogen.

Linkruil.org

Comments are closed.