Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een leaseauto met maar 7% bijtelling?

De  7% bijtelling kan interessant zijn. Als je namelijk een leaseauto wilt in een zeer lage categorie is dat een goede keuze. Vanaf 2014 zijn er weer veel nieuwe modellen auto’s die hieronder vallen. Je kunt namelijk van een leaseauto 7% bijtelling profiteren met een lage CO2 uitstoot tot 51 gram per km. Voorbeelden van auto’s die hieronder vallen zijn de Mitsubishi Outlander SUV, de Volvo V60 D AWD Plug-in Hybrid Summum en ook de Opel Ampera Hatchback. Voor veel mensen is deze regeling interessant, de bijtelling is niet zo hoog en het zijn goede auto’s die binnen deze categorie vallen. Is één van deze auto’s misschien een interessante optie voor je? De mogelijkheden kun je zelf laten onderzoeken en je kunt de kosten berekenen voor het nieuwe jaar.

Nieuwe auto in de leaseauto 7% bijtelling?

Als je een auto gaat leasen kun je denken aan een auto die valt binnen de leaseauto 7% bijtelling regeling. Voor veel mensen is dat een interessante keuze. Het zijn zuinige auto’s, de bijtelling is laag en je denkt hierbij meteen aan het milieu. Dit zorgt er voor dat je op veel manieren goed bezig bent. Er zijn verschillende modellen benzine- en dieselauto’s die binnen deze categorie gekozen kunnen worden. Als je ook interesse hebt in de leaseauto 7% bijtelling regeling, kijk dan of dat deze auto’s voldoen aan je wensen en dan heb je de keuze zo gemaakt. Je profiteert van een groot aantal voordelen als je voor deze regeling gaat.

Wil je op de hoogte blijven van de bijtellingsregeling en wat er allemaal in de leasewereld veranderd? Hou dan deze site in de gaten. http://www.leaseautobijtelling.nl Wekelijks nieuws over leasen en alles wat je moet weten over het hebben van een auto van de zaak. U kunt hier ook uw bijtelling berekenen voor uw nieuwe of toekomstige auto!

Linkruil.org

Comments are closed.