Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een nieuw 2000 euro bespaarplan

Opvallend veel Nederlanders hebben geldzorgen. Sommige onderzoeken geven zelfs aan dat 6 op 10 regelmatig moeite heeft om maandelijks uit te komen. Geldreview heeft daar nu een oplossing voor ontwikkeld.

Geldreview heeft een nieuw bespaarplan ontwikkeld, waarmee gebruikers in zeven stappen de grootste kostenposten doorlopen, van energie tot boodschappen en verzekeringen. Zo kun je eenvoudig 1.000 euro besparen en het dubbele als je er een beetje werk van maakt.

Het idee erachter is heel simpel. Veel mensen betalen teveel doordat ze al te lang bij aanbieders zitten voor verzekeringen of energie. Ook profiteert niet iedereen van de geboden aanbiedingen. In supermarkten zijn er inmiddels zoveel prijsaanbiedingen dat basisboodschappen altijd wel ergens in de aanbieding zijn met kortingen tot 50%. Je hoeft dan ook eigenlijk nooit meer het volle pond te betalen voor zaken als tandpasta en wasmiddelen als je de aanbiedingen afwacht en dan direct groot inslaat.

Bedrijven zijn er om geld te verdienen, het is aan ons consumenten om dat een beetje binnen de perken te houden. Dus als energieleveranciers nieuwe klanten lokken met betere deals dan trouwe bestaande klanten, waarom dan niet gewoon overstappen? En wist je dat de prijsverschillen tussen supermarkten oplopen tot meer dan 25%? Dan is het de moeite waard om wat vaker naar een discounter te gaan.

Als je het 7-stappen Bespaarplan doorloopt, verlaag je stap-voor-stap de grootste rekeningen en houd je meer geld over om te sparen of voor leuke dingen.

Geldreview biedt je de benodigde tools en tips op geld te besparen.

Linkruil.org

Comments are closed.