Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Eenvoudiger creditcards vergelijken en aanvragen

Degenen die op zoek zijn naar de beste creditcard kunnen nu nog eenvoudiger creditcards vergelijken en aanvragen via Geldreview.nl, een onafhankelijke geld site.

Nieuw op de site is een complete en onafhankelijke creditcard vergelijking. Daarvoor hebben we de rente en kenmerken van 42 creditcards voor particulieren verzameld, meer dan welke creditcard site ook. Deze creditcards hebben we opgenomen in onafhankelijke vergelijkingen. Daarnaast vind je uitgebreide productinformatie over de verschillende creditcards.

Wij hebben de creditcards beoordeeld op prijs en kwaliteit om het kiezen van de juiste creditcard te vergemakkelijken. Gebruikers vinden zo eenvoudig de creditcard met de laagste rente, hoogste beoordeling, goedkope creditcard en beste gold cards.

Vooral de grote verschillen in jaarlijkse kosten zijn opvallend. Vergelijkbare creditcards kunnen zomaar enkele tientjes per jaar verschillen. Zeker als je ook voor je partner een partnercard wilt, lopen de prijsverschillen op. Sommige partnercards zijn gratis, bij andere betaal je gewoon twee keer de jaarbijdrage.

De rentes voor gespreid betalen zijn zonder uitzondering hoog. Rabobank rekent met 10,4% de laagste rente voor haar Goldcard, maar die is niet voor iedereen toegankelijk. Gewone gebruikers betalen in de regel 15% voor gespreid betalen.

Er zijn wel steeds meer creditcards die een aankoopverzekering bieden. Bij de beste creditcards krijg je een aankoopverzekering van 180 tot 365 dagen. Daarmee zijn aankopen beschermt tegen diefstal en verlies.

Klantenkaarten die ook bruikbaar zijn als creditcard bieden zelden een voordeel ten opzichte van standaard creditcards.

Met deze nieuwe creditcard vergelijking denken we de keuze voor de juiste creditcard een stuk eenvoudiger te maken.

Linkruil.org

Comments are closed.