Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Eerste zorgverzekering vergelijking 2014 live

De eerste zorgverzekering premies voor de 2014 zijn bekend en de eerste zorgverzekering vergelijking staat live op de website van Geldreview.

Veel zorgverzekeraars hebben hun premies flink verlaagd. VGZ is koploper met een verlaging van 144 euro per jaar. De nieuwe maandpremie van VGZ bedraagt nu 95,95. De zorgverzekering van marktleider Zilveren Kruis wordt bijna 100 euro goedkoper.

Geldreview.nl is dit jaar de eerste die een zorgverzekering vergelijking publiceert. Waar prijsvergelijkers moeten wachten op hun dataleverancier, zijn wij zelf op zoek gegaan naar de goedkoopste zorgverzekeringen voor 2014.

Nog niet alle premies zijn bekend maar voorlopig biedt Univ├ę de goedkoopste zorgverzekering in 2014 met een maandpremie van 86,35. Dit jaar biedt de HEMA voor het eerst een zorgverzekering en ook zij zijn goedkoop met een premie van 89 euro per maand.

De nieuwe Online verzorg polis van De Friesland maakt de top 3 compleet met een maandpremie van 90,95. Deze zorgverzekering biedt dezelfde dekking als de Alles Verzorgd Polis, maar je betaalt per jaar 84 euro minder omdat je een aantal zaken online regelt. Dat soort verschillen zie je bij meer zorgverzekeraars.

Het standaard eigen risico is dit jaar 360 euro. Dat was in 2013 nog 350 euro. Het eigen risico kun je in stappen verhogen tot 860 euro. Dan ben je het goedkoopste uit en krijg je een maandelijkse korting tot 17,50.

Op Geldreview.nl publiceren wij de premies van de verschillende zorgverzekeringen en vind je snel de goedkoopste zorgverzekering voor 2014.

Linkruil.org

Comments are closed.