Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Energie Overstap

Wilt u geld besparen op uw energienota? Er zijn een aantal interessante mogelijkheden op dit gebied. Sommige daarvan zult u wellicht kennen, maar andere misschien nog niet. U kunt namelijk op verschillende fronten besparen, zonder dat u daarvoor veel geld kwijt. Heeft u bijvoorbeeld al eens nagedacht over energiezuinige apparaten? Als we het over stroom hebben dan heeft u hoogstwaarschijnlijk tal van apparaten in uw woning staan die veel stroom verbruiken. Denk maar eens aan uw koelkast, televisie, wasmachine, vaatwasser computer etc. Dit zijn apparaten welke door de meeste mensen vrijwel dagelijks worden gebruikt. Hoe ouder het apparaat, des te meer energie het verbruikt over het algemeen. Koopt u een nieuw apparaat, let dan op het energielabel. A+++ is op dit moment het beste label. Heeft het apparaat dit label, dan hoeft u niet bang te zijn voor een hoog stroomverbruik.

Zet apparaten die niet gebruikt worden uit

Een andere tip is het uitschakelen van apparaten die niet gebruikt worden. Staat de televisie aan, maar kijkt niemand er niemand naar? Zet de televisie dan uit! Hetzelfde geldt voor verlichting. Is er niemand in een ruimte aanwezig, dan kan de verlichting uitgeschakeld worden. Doet u dit een jaar lang, dan kan de besparing op stroom behoorlijk oplopen. Heeft u ook een partner of familieleden? Wijs hun er ook op om apparaten die niet worden gebruikt uit te schakelen.

Overstappen naar een andere energieleverancier

Wij adviseren u om elk jaar weer te kijken naar de prijzen van de verschillende energiecontracten. Wellicht kunt u overstappen naar een andere, goedkopere energieleverancier via EnergieOverstap.nl. Als u contractvrij bent kunt u direct overstappen. Zit u vast aan een meerjarig contract, dan zult u moeten wachten tot het contract is afgelopen. Onze energie vergelijker toont de verschillende energieaanbieders en contracten die er zijn. Wilt u een energiecontract aanvragen, dan kan dat direct via internet. De nieuwe aanbieder zorgt ervoor (indien u dat wilt), dat het oude contract wordt stopgezet. U hoeft dus niet bang te zijn voor dubbele kosten. Vergelijk direct de aanbieders op EnergieOverstap.nl en stap over naar de goedkoopste. Zo kunt u direct beginnen met het besparen op energiekosten!

Linkruil.org

Comments are closed.