Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Energie vergelijken

Op onze vergelijkingssite kan men makkelijk energie vergelijken. Je kan voor iedere wens een geschikt aanbod vinden dat past bij jouw gemiddelde energieverbruik. We vergelijken ieder type energieleverancier die in Nederland gevestigd. Het gaat er bij Online Energievergelijker niet om bij wie je precies jouw energiecontract afneemt. We krijgen namelijk van elk energiebedrijf dezelfde vergoeding. Dus we hebben geen baat bij een of andere energiemaatschappij. Zo kunnen we onze onafhankelijkheid garanderen.

Als onafhankelijke energievergelijker zijn we vooral gericht op de prijzen. Energie vergelijken vooral om de diverse aanbiedingen vergelijken waarbij rekening is gehouden met het verbruik van het huishouden dat wil overstappen van energieleverancier. De energiemaatschappij die de beste prijzen heeft staat dan bovenaan aan de lijst. Tevens kan men filteren. Het is bijvoorbeeld een optie om groene energie te vergelijken. Zo kan men groene energie vergelijken wat in Nederland is geproduceerd. Er zijn hiervoor vele verschillende filteropties beschikbaar. Het maakt dan niet uit welke energieleverancier men dan kiest om naar over te stappen.

De beste prijzen vergelijken

We weten dat je een zo compleet mogelijk beeld wilt hebben van welke opties er zijn en hoe je geld kan besparen met energie vergelijken. We vergelijken niet alleen de prijzen per KWH qua stroom en M3 voor gas, maar we rekenen het totaalbedrag per jaar uit. De kosten per jaar krijg je dan te zien op de resultatenpagina en zijn daarom niet alleen beperkt tot de kosten voor gas en stroom, maar daarop zijn alle bijkomende kosten in opgenomen. De leveringskosten en de variabele kosten. De belastingen en de energiebelasting, de BTW en Opslag Duurzame Energie, de Netbeheerkosten, transport, vastrecht, aansluitkosten en meterhuur zijn allemaal opgenomen in de resultatenpagina. Het ingevulde energieverbruik en de bijkomende kosten zullen dus overeenkomen met het werkelijke verbruik en diens kosten wanneer men dat in invult bij het energie vergelijken.

Linkruil.org

Comments are closed.