Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Europa, de Trusted Portal hulp van de Europese Unie

Europa, de officiële website van de Europese Unie helpt mensen in heel Europa toe te passen voor financiële steun van de Europese Unie. Elke soort van ondernemers en bedrijven ontvangen gestage steun van de Europese Unie met een breed scala aan EU-programma’s, het aanbieden van financiering via lokale financiële instellingen. Van startende ondernemers; en zelfs bedrijven van elke omvang en in elke sector kan financiële steun, met inbegrip van leningen, gegarandeerd, financiering met eigen vermogen, etc. en belangrijke informatie uit Europa met uiterste professionaliteit te krijgen.

Europa fungeert als betrouwbaar platform waar de basisinformatie en diensten die door de Europese Unie, het laatste nieuws en de gebeurtenissen met betrekking tot de EU en informatie over andere EU-instellingen en organen worden aangeboden. Elke dag een breed scala van informatie van de Europese Unie gaat online, zoals wetgeving, statistieken, persberichten, het beleid rapporten en meer, en Europa maakt een grote inspanning om voortdurend te actualiseren en verbeteren van de site om aan de eisen van de bezoekers te voldoen.

Europese Unie, de politiek-economische unie van 28 lidstaten, met name in Europa, is een van de grootste uitgevers van online informatie in de wereld. Het geeft juridisch advies, helpt bij het werken in het buitenland en geeft toegang tot de gezondheidszorg en consumentenrechten. Bovendien Europa geeft informatie aan degenen die op zoek zijn naar mogelijkheden om zaken te doen in het buitenland binnen of buiten de EU. Van fiscale informatie om financiële steun, dit deel geeft informatie over verschillende onderwerpen, zoals:

 • BTW & douane
 • Europese normen
 • Recruitment & personeel welzijn
 • Importeren en exporteren van goederen
 • milieuvoorschriften
 • Regels, voorschriften en richtlijnen inzake overheidsopdrachten in de EU

Europa onderzoekt het feit dat proffers Europese Unie financieringsmogelijkheden voor een breed scala aan projecten en programma’s die zones zoals onder meer –

 • Regionale en stedelijke ontwikkeling
 • Werkgelegenheid en sociale insluiting
 • Landbouw en plattelandsontwikkeling
 • Maritime & visserij beleid
 • Onderzoek & Innovatie
 • humanitaire hulp

Het heeft geen dummy pand te geven aan het publiek, is al het geld besteed aan een duidelijke en verantwoorde wijze. Structurele en investeringen samen met subsidies voor specifieke projecten met betrekking tot het beleid en de contracten van de EU die door de EU-instellingen – alle zijn professioneel en transparant beheerd door de Europese Unie aan het proces van het maken financiering in bedrijven en andere gebieden meer zorgeloos.

Bezoek de officiële web-based platform http://europa.eu/ van de Europese Unie om meer over de Europese Unie weten. Ook kunt u contact opnemen met de lokale business support partner via de site. Uw aanvraag wordt verstuurd naar partner van het Enterprise Europe Network ondersteunen en u zult deskundige hulp krijgen in geen tijd. U kunt ook contact opnemen met Europa-team om uw feedback te geven.

Om directe EU-subsidies te bezoeken http://europa.eu/youreurope/business/funding-grants/access-to-finance/index_nl.htm

Over Europa
Beheerd door de afdeling Communicatie van de Europese Commissie namens de EU-instellingen, Europa is de vertrouwde officiële online podium van de collectieve informatie en diensten van de Europese Unie. De website is speciaal ontworpen voor mensen over de hele wereld om een duidelijke manier van het verwerven van kennis over de EU, de toegang tot diensten op een makkelijke manier en het ontvangen van een van de beste hulp ooit laten zien.

Contact:
B-1049 Brussel
BELGIË
00 800 67 89 10 11

Linkruil.org

Comments are closed.