Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Gratis bespaarservice helpt om 1000 euro te besparen

Met de gratis bespaarservice van Geldreview besparen gebruikers eenvoudig 1.000 euro per jaar. De site biedt bespaarhandleidingen en tools die gebruikers helpt om geld te besparen op tientallen producten en diensten.

Geldreview.nl begon met het verzamelen en publiceren van onafhankelijke rente informatie voor sparen, lenen, betalen en hypotheken. Inmiddels hebben we vele handleidingen ontwikkeld op basis van eigen onderzoek om te besparen op producten van autohuur, tot verzekeringen, energie, internetten, bellen en tv. Geldreview.nl maakt besparen zo eenvoudig.

Velen hebben moeite om maandelijks rond te komen

In Nederland zijn er ruim 1 mln huishoudens met min of meer problematische schulden en veel mensen hebben moeite om maandelijks rond te komen. Ons idee is om zoveel mogelijk mensen te helpen om 1.000 euro te besparen. We geven bespaartips, bieden vergelijkingen en schrijven praktische handleidingen.

In veel gevallen zullen gebruikers veel meer dan 1.000 besparen. Alleen al op een makelaar, hypotheekadviseur en auto vallen duizenden euro’s te besparen. Gebruikers kunnen inspiratie en ideeën opdoen om hun financiën op orde te krijgen en hun financiële doelen te bereiken.

Besparen zonder failliet te gaan

Er valt op vrijwel alle producten en diensten te besparen door te shoppen en te vergelijken. Anders dan vergelijkingssites kijken we niet alleen naar de laagste prijs, maar naar de grootste besparing.

Bij de autoverzekering zit de besparing bijvoorbeeld op de lange termijn. Autoverzekeringen met een aanschafwaardegarantie van 3 jaar een keren bij total loss of diefstal tot duizenden euro’s extra uit. Het is dan voordeliger om iets meer premie te betalen voor een aanzienlijk betere verzekering.

De kunst van het besparen

De kunst van het besparen is eigenlijk een wetenschap. Van vele producten is onderzocht hoeveel iemand of een gezin bespaart door over te stappen.

Van ieder financieel product is bekend hoeveel het gemiddeld oplevert om over te stappen. Op het gebied van energie is uitgebreid onderzoek verricht naar energiebesparingen en wat het oplevert. Consumenten kunnen daar eenvoudig hun voordeel meedoen met de gratis bespaarservice van Geldreview.nl.

Linkruil.org

Comments are closed.