Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hoe kunt u succesvol een huurachterstand vorderen

 

Het kan voorkomen dat u als ondernemend crediteur te maken met huurachterstanden dit kan lastige situaties opleveren terwijl de facturen onbetaald blijven. Dit kan voorkomen bij zowel de particuliere of zakelijke huurders. Een advocaat kan u helpen bij het succesvol vorderen van een huurachterstand, de advocaten werken bij Nexa Velo nauw samen met de incassojuristen en zorgen voor een succesvol resultaat. Door het uit te besteden valt er een last van uw schouders en kunt u zich bezighouden met de dagelijkse werkzaamheden zonder stress. Terwijl ondertussen Nexa Velo professioneel de huurachterstand voor u vordert.

 

Om succesvol een huurachterstand te vorderen is een krachtige aanpak nodig

Het kan soms nog best lastig om een huurachterstand succesvol te vorderen juridisch moet namelijk alles goed kloppen. Nexa Velo biedt een krachtige aanpak ze beginnen met het sturen met van een sommatiebrief hierin staat de complete huurachterstand, rente en buitengerechtelijke kosten. Het kan ook nog voorkomen dat Nexa vela een tweede sommatiebrief stuurt als de debiteur bijvoorbeeld door zijn financiële situatie niet in één keer kan betalen maar wel in termijnen wil betalen. Als de debiteur toch weigert om te betalen dan wordt u geïnformeerd over de juridische mogelijkheden die kunnen worden ondernomen. Deze mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een beslaglegging, aanvragen van een faillissement of incassoprocedures. Dit zijn nog best wel heftige stappen daarom werkt Nexa Velo nauw met u samen op het beste advies voor elke situatie te geven. Kortom er wordt voor gezorgd dat u met een gerust hart de huurachterstand kan vorderen.

Contact

Voor vragen over huurachterstand vorderen of voor andere vragen kunt u bellen u het telefoonnummer is te vinden op de site van Nexa Vela. Op de site kunt u ook een contactformulier invullen er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen om uw vraag te beantwoorden.

Linkruil.org

Comments are closed.