Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Incasso advocaat

Het is voor bedrijven niet altijd even makkelijk om ervoor te zorgen dat iedere klant op tijd zijn facturen betaald. Soms gaat daar meer tijd in zitten dan u als ondernemer zou willen. Voor klanten die op tijd betalen is incasso een prima middel van betaling, maar wanneer zij dit niet doen, dan kan het voor bedrijven verstandig zijn om incasso over te laten aan een professional zoals een incasso advocaat. Hij of zij is in staat om uw klanten op een vriendelijke doch dringende manier onder druk te zetten, zodat uiteindelijk alsnog de facturen betaald worden.

Hoe werkt het?

Bij e-Legal kunt u uw incasso online indienen. Onze incasso advocaten gaan dan dezelfde dag nog aan de slag om te zorgen dat de debiteur zijn rekening betaalt. Zij kunnen hierin meer voor u betekenen dan een incassobureau of een deurwaarder, omdat advocaten eventueel ook over kunnen gaan tot beslaglegging of het aanvragen van een faillissement van de debiteur. Deze middelen zijn erg effectief als u er zeker van wilt zijn dat het verschuldigde geldbedrag uiteindelijk toch nog betaald wordt door de klant. De meeste bedrijven zullen een faillissement immers koste wat kost willen vermijden.

In de meeste gevallen is het echter niet nodig om over te gaan tot dit soort zware maatregelen en is een betalingsherinnering of een aanmaning afdoende. Door middel van een vriendelijke aanmaningsbrief, wordt de klant verzocht om zo spoedig mogelijk de openstaande betaling te voldoen. Voor een voorbeeld van een aanmaningsbrief, kunt u de voorbeeldbrief aanmaning downloaden.

Waarvoor kunt u nog meer bij ons terecht

Bij de incasso advocaten van e-Legal kunt u niet alleen terecht voor het incasseren van een openstaande factuur. Zij hebben een ruime ervaring in het bijstaan van bedrijven in een gerechtelijke procedure of bij een juridisch conflict. Ook kunt u bij ons terecht voor juridisch advies en het opstellen van een juridisch contract.

Kosten

Meestal kost het heel wat tijd en geld om de juiste maatregelen te kunnen treffen zodat een debiteur  alsnog zijn factuur betaalt. Het goede nieuws is echter, dat deze kosten in de meeste gevallen voor rekening van de debiteur zelf zijn. Hierdoor ontvangt u bij verhaal van uw vordering zowel de hoofdsom als de verschuldigde rente.

incasso aanpak

Hulp nodig bij incasso? Op zoek naar een advocaat voor beslaglegging?
e-Legal incasso advocaten: No cure, No pay!

Linkruil.org

Comments are closed.