Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

investeren in grond

Dermot Pieters: “investeren in grond die schaars is”

Wilt u graag investeren in grond, maar bent u benieuwd naar het ‘hoe en waarom’ achter deze manier van beleggen? Dat is niet zo vreemd, aangezien het investeren in grond iets is waar we pas de laatste jaren iets meer over horen. Dat heeft te maken met het feit dat het pas sinds die tijd mogelijk is om dit als particulier te doen, het voorrecht was voorheen vooral voorbehouden aan grootgrondbezitters en andere enorme investeerders.

Beperkte ruimte

Zowel in Nederland als op tal van andere plaatsen in de wereld in de grond schaars. Het grote voordeel hiervan is dat de prijs alleen maar verder op kan lopen, op het moment dat anderen kansen zien in de grond die u bezit. Het is onmogelijk om er meer grond bij te maken, aangezien we te maken hebben met onze planeet, die een eindige hoeveelheid bezit. Het is juist vanwege het schaarse karakter interessant om te investeren in grond. Dermot Pieters is een absolute expert op dit gebied en grondlegger van de mogelijkheden om hier ook in Nederland als particulier mee aan de slag te gaan.

Advies van Dermot Pieters

Dermot Pieters investeert zelf veel in grond en wil ook anderen graag helpen om dit op een uitstekende manier te doen. Hij maakt het mogelijk om met een relatief kleine investering in grond, een mooi rendement te maken en op die manier kennis te kunnen maken. Veel van de investeerders kiezen er al snel voor om hun portefeuille uit te breiden, op het moment dat ze de eenvoud ervaren. Met het oog op het investeren in grond adviseert Dermot Pieters dan ook om rustig aan te beginnen en het uit te bouwen zodra u overtuigd bent.

Linkruil.org

Comments are closed.