Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Neem eens een kijkje op het Litecoin forum

We zouden je graag eens willen gaan uitnodigen om een kijkje te gaan nemen op het Litecoin forum. Dit forum staat zoals de naam al aangeeft helemaal in het teken van de Litecoin en dit is een nieuwe munt. Nu heeft deze munt vele voordelen en we vertellen je deze graag. Zo kun je er wereldwijd mee gaan betalen zonder dat je eerst om hoeft te gaan wisselen. Verder is het ook nog eens een munt waar er geen tussenkomst van banken is. Nu kun je denk dat je deze voordelen ook al eens bij de Bitcoin hebt gehoord en dit kan kloppen want dit is namelijk ook een digitale munt net zoals de Litecoin.

Toch onderscheidt de Litecoin zich wel op een aantal punten van de Bitcoin. Zo wordt deze sneller verwerkt. Waar de Bitcoin er tien minuten over doet om een blok te verwerken daar heeft de Litecoin maar 2,5 minuut nodig. Ook zijn er viermaal zoveel Litecoins als Bitcoins en dit zijn er 84 miljoen ten opzichte van 21 miljoen. Nu is er ook een forum waar je alles over deze munt te weten kunt komen en dit is het Litecoin forum.

Het Litecon forum biedt antwoord op je vragen

Mocht je nu geïnteresseerd zijn in deze munt dan kun je je vraag op het Litecoin forum gaan stellen en je zult dan snel antwoord gaan hebben. Er zijn namelijk op dit forum meerdere experts op het gebied van deze munt aanwezig. Het enige wat je hoeft te doen om je vraag te kunnen stellen is je registreren en je maakt dan een gebruikersnaam aan.

Het is helemaal gratis en dit duurt maar even. Naast het zelf stellen van vragen kun je dan ook mee gaan praten met één van de vele onderwerpen die er al lopen en zo zul je snel meer te weten gaan komen over deze nieuwe munt. Wil je nu meer te weten gaan komen over de Bitcoin dan is er daar ook een speciaal forum voor en ook daar kun je terecht met al je vragen over deze munt.

Linkruil.org

Comments are closed.