Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Onafhankelijk financieel advies

Bij IBS kunt u terecht voor vele verschillende diensten op financieel gebied. Denk hierbij aan asset management en fiduciair management, advisory en alternative investments. Wij bieden onafhankelijk vermogensbeheer en de klant komt bij ons op de eerste plaats. Tegengestelde belangen worden altijd uitgesloten. Wij streven ernaar om de best mogelijke service te verlenen en hierdoor kunt u al 25 jaar lang profiteren van onze professionaliteit en ervaring. Of u nu een particulier bent, een onderneming of een instelling, wij hebben altijd een passend advies voor u op het gebied van allerlei vermogensvraagstukken. Wij zijn steeds transparant in onze communicatie en hanteren dan ook duidelijke tarieven en heldere, concrete overeenkomsten.

Alternative Investments
Een goede optie voor klanten die graag direct betrokken willen blijven bij hun investeringen zijn alternative investments. Wij zoeken hiervoor naar middelgrote bedrijven die goed lopen en kapitaal en expertise nodig hebben, bijvoorbeeld voor investeringen, overnames, balansherstructurering of aanpassingen aan de aandeelhoudersbasis. Wij zoeken binnen ons netwerk naar investeerders om het management team te helpen bij het uitvoeren van groeiplannen. Dit gebeurt in samenwerking met ons. IBS is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen. Op onze website kunt u terugzien in welke projecten wij momenteel participeren. Ook vindt u hier terug wat onze investeringscriteria zijn.

Fondsinvesteringen
U heeft bij IBS de optie om private fondsinvesteringen te doen samen met andere cli├źnten. Deze indirecte structuur maakt het voor u mogelijk om toegang te krijgen tot bijzondere beleggingsmogelijkheden. Er worden deuren voor u geopend die anders gesloten zouden blijven. Een private equity-huis dat hierin gespecialiseerd is neemt de daadwerkelijke investeringen op zich. Hier hebben ze de benodigde kennis van specifieke sectoren.

Nieuwe investeringen zijn bij ons altijd welkom, zowel participatie- als fondsinvesteringen. Neem gerust contact met ons op, stuur ons uw businessplan of fonds teaser en wij bespreken met u de mogelijkheden.

Linkruil.org

Comments are closed.