Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Past uw zorgverzekering nog bij uw wensen?

Misschien bent u er nog niet actief mee bezig, maar toch wil zorgverzekeraar Salland u alvast op de hoogte brengen.
Op Prinsjesdag, de derde dinsdag in september, zal de Rijksoverheid de nieuwe wetten en regels omtrent de basisverzekering voor zorg in het jaar 2015 bekend maken. Er zal helderheid komen omtrent de vergoedingen. Ook de hoogte van het verplicht eigen risico zal worden vastgesteld.

Na Prinsjesdag kunnen de verschillende zorgverzekeraars de premie voor de zorgverzekering 2015 gaan berekenen, aangezien deze afhankelijk is van de inhoud van de basisverzekering. De nieuwe premies zullen begin november bekend worden gemaakt. Vanaf dat moment kunt u nagaan of uw huidige zorgverzekering nog volledig aansluit bij uw wensen, en kunt u overwegen een overstap te maken naar een andere zorgverzekeraar.

Maakt u de overstap of toch niet
Vanzelfsprekend wilt u weten wat u per maand zult gaan betalen en welke wijzigingen voor u van toepassing zijn. Wellicht dekt de basisverzekering voor 2015 niet meer alle zorg die u nodig heeft, en is het raadzaam om een aanvullende verzekering af te sluiten. Bent u bij uw huidige verzekeraar wel het voordeligst uit en past de zorg nog bij uw behoeften? Ontvangt u via uw werkgever wel collectiviteitskorting op uw zorgverzekering?

Een transparante vergelijking geeft een stevige basis voor het maken van een weloverwogen keuze. Maakt u de overstap of toch maar niet?
Wellicht heeft u ondersteuning nodig of heeft u aanvullende vragen. Zorgverzekeraar Salland is u graag van dienst. U kunt de website raadplegen of contact opnemen via het contactformulier. Natuurlijk kunt u ook bellen met nummer (0570) 68 74 84.

Zorgverzekeraar Salland, zonder winstoogmerk

Zorgverzekeraar Salland heeft geen winstoogmerk en investeert een groot deel van de premie in ziekenhuizen, verpleeghuizen en daar waar zorg nodig is. Een goede gezondheid krijgen en behouden is van groot belang. Toegankelijke en betaalbare zorg bij u in de buurt staat bij Salland dan ook hoog in het vaandel, al meer dan 150 jaar.
Naast een goede zorgverzekering kunt u bij Salland rekenen op vele extra’s zoals flinke kortingen op actieve evenementen en kunt u deelnemen in trainingen of workshops. Geniet u zo nu en dan van een vakantie, ver weg of juist dicht bij huis? Naast een heldere zorgverzekering kunt u bij Salland ook terecht voor een reisverzekering.
Aangezien deze elkaar aanvullen, bent u verzekerd van een perfecte dekking en kunt u onbekommerd genieten.

Linkruil.org

Comments are closed.