Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Roelof Vos: mentor belastingen voor Startupbootcamp

Een van de mentoren op het gebied van belastingen en premediation bij Startupbootcamp is Roelof Vos.  Startupbootcamp (SBC) Amsterdam is het accelerator programma voor starters. Alle alumni van 2012 hebben financiering ontvangen en hun waardering steeg met factor 10 in slechts 3 maanden. De 2013 Alumni zijn nog steeds in de financieringsfase, maar reeds 8 van de 9 bedrijven ontvingen financiering met een toename van hun waardering tot 15 keer.

Startupbootcamp Amsterdam heeft de aanvragen voor het 2014 programma dit najaar geopend. Uiteindelijk worden 10 geschikte startups geselecteerd en hun 3 maanden acceleratie-programma start in het voorjaar van ’14.

Als u wilt weten waar start-up acceleratie over gaat, hoe u zich kunt voorbereiden en geselecteerd kunt worden voor Startupbootcamp Amsterdam 2014, neem dan eens kijkje op SBC.

Accelerator programma Startupbootcamp is gericht op het laten aansluiten van starters tot een groeiende gemeenschap van de belangrijkste mentoren en adviseurs uit bedrijfstakken die van vitaal belang zijn in het laten groeien van een bedrijf. De mentoren werken samen met de startups om groei te versnellen.

Taxand Nederland is opgericht in 1991, gevestigd in Amsterdam, en het derde grootste advocatenkantoor met een fiscale praktijk in Nederland, gevestigd in Amsterdam.  Fiscale en juridische zaken gaan hier samen: wat betekent dat fiscalisten, advocaten en notarissen nauw samenwerken.

Roelof Vos

Linkruil.org

Comments are closed.