Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Samen tot een oplossing komen met hulp van een mediator

Een conflictsituatie is natuurlijk een erg vervelende situatie. Het is begrijpelijk dat u zo snel mogelijk tot een oplossing wilt komen met de tegenpartij. Loopt dit echter niet zo soepel en bent u op zoek naar een manier om toch tot een oplossing te komen waarbij beide partijen inspraak hebben in de uitkomst van de oplossing? Kies dan voor mediation! Bij mediation gaat u onder begeleiding van een ervaren mediator op zoek naar een gezamenlijke oplossing. Als u nog op zoek bent naar een mediator in Lelystad moet u zeker een keer op de website van Eerst naar de mediator kijken. 

Mediation

Bij mediation staat u onder begeleiding van een ervaren mediator die geen partij kiest. De mediator is er om de partijen te begeleiden tot een oplossing die aan beide kanten tot tevredenheid leidt. Dit is niet alleen handig in het geval van een conflict, maar ook in het geval van een scheiding kunt u ervoor kiezen om de hulp van een mediator in te schakelen.

Meer weten?

Bent u benieuwd en wilt u graag meer te weten komen over mediation en hoe het u zou kunnen helpen? Neem dan snel een keer een kijkje op de website. Op de website kunt u ook terecht als u op zoek bent naar een mediator in Emmen of in een andere plaats.

Linkruil.org

Comments are closed.