Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Storingen voorkomen met machine onderhoud

Wanneer een machine een storing heeft zal dit zowel tijd als geld kosten. Vooral wanneer dit regelmatig voorkomt. Werkt u vaak met technische machines? Dan zult u deze problemen wellicht herkennen. Een storing zal vaker voorkomen wanneer u weinig waarde hecht aan machine onderhoud. De gevolgen hiervan zijn dat uw werknemers stilstaan en de reparaties erg duur uitvallen bij een storing. Storingen zijn goed te voorkomen. Wanneer u regelmatig machine onderhoud uitvoert zal een storing tot 90 procent minder voorkomen.

Een machine kunt u onderhouden op drie manieren:

Preventief onderhoud
Dit is de eerste stap van een machine onderhoud. Hier wordt de complete machine onderzocht. Eventuele schade aan de machine zal hier ontdekt worden. Ook verouderde onderdelen zullen aangemerkt worden. Aan het einde van het preventief onderhoud volgt er een advies waarin zal blijken welke onderdelen aan vervanging toe zijn en welke schade er op dit moment aan uw machine is. Dit zal misschien voor u niet gelijk zichtbaar zijn, het voordeel van machine onderhoud is dat dit wel gelijkt ontdekt wordt.

Correctief onderhoud
Na het preventief onderhoud volgt het correctief onderhoud. Bij deze vorm van machine onderhoud worden de onderdelen vervangen die verouderd zijn of kapot zijn. Ook worden eventuele schades gerepareerd.

Smeerdienst
Deze vorm van machine onderhoud wordt vaak vergeten door bedrijven. Smeerdienst betekent simpelweg het smeren van uw machine. Het smeren van een machine is belangrijk voor uw de levensduur van de machine, daarnaast voorkomt het smeren toekomstige procesverstoringen.

Machine onderhoud

Logo GTD Nederland

De bovenstaande drie manieren van machine onderhoud worden in de praktijk vaak uitgevoerd. Het is aan te raden om uw machines te laten onderhouden door een gespecialiseerd bedrijf. Een voorbeeld is GTD Nederland. Sinds 2003 is dit bedrijf actief binnen het industrieel onderhoud. De klasse van GTD kunt u herkennen aan de hoge kwaliteitsnormen die gehanteerd worden. Personeel is kwalitatief en gekwalificeerd. Bij GTD Nederland zult u nooit teveel betalen voor het machine onderhoud. Enkel de onderdelen die echt aan vervanging toe zijn zullen vervangen of gerepareerd worden. Neem voor meer informatie over machine onderhoud contact op met GTD Nederland.

Linkruil.org

Comments are closed.