Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Treasury specialist: de financiële zaken in vertrouwde handen!

Natuurlijk is het belangrijk om de financiële zaken van uw maatschappelijke organisatie op orde te hebben. Als maatschappelijke organisatie moet u soms financiële risico’s nemen, maar zijn deze wel goed afgedekt? Kunt u die financiële risico’s aan? Er zijn veel mensen afhankelijk van uw organisatie en daarom is het extra belangrijk om de financiën goed geregeld te hebben. Maatschappelijke organisaties als woningcorporaties, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, nutsbedrijven en decentrale overheden zijn organisaties waar het om gaat. Hier is veel financieel verkeer aanwezig en is het lastig om alles goed op orde te houden. Thésor is een organisatie die u hierin graag ondersteunt als treasury specialist. Zij kunnen u adviseren en ondersteunen bij het financieel verantwoord ondernemen.

 

Thésor treasury specialist helpt u!

De financiële situatie is meer dan belangrijk als het gaat om een maatschappelijke organisatie. Er zijn veel mensen afhankelijk van een maatschappelijk organisatie. Dat maakt dat alles goed geregeld moet zijn. Een onafhankelijke treasury specialist kan u helpen om dit alles zo goed mogelijk op zijn poten te hebben staan. Thésor wil u graag vertrouwen en rust bieden rondom de financiële zaken. Daarom staat integriteit bij hen ook hoog in het vaandel. Het vertrouwen groeit misschien wanneer u weet dat Thésor onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandse Bank staat. Dat komt omdat zij bezitten over een Wet Financieel Toezicht vergunning.

 

Een onafhankelijke partij

Er zijn waarschijnlijk een aantal mensen binnen uw maatschappelijk organisatie die verstand hebben van de financiële transacties en het afdekken van de risico’s. Toch is een onafhankelijke partner daarin beter en betrouwbaarder. Een treasury specialist die er geen baad bij heeft wanneer er iets in de financiën veranderd. Iemand die het niet naar zijn eigen hand zal zetten. Laat de financiën in veilige handen.

 

Contact

Hebt u nog vragen of bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare treasury specialist? Neem dan gerust contact op of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Linkruil.org

Comments are closed.