Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Uw zorgverzekering in 2015

Heeft u zich al verdiept in uw zorgverzekering voor 2015?
Enige tijd geleden,op Prinsjesdag, heeft de overheid de zorgplannen voor het komende jaar gepresenteerd. Een aantal wijzigingen kan van invloed zijn op de basisverzekering. Wellicht krijgt u dit jaar bepaalde zorg vergoed vanuit uw basisverzekering, maar komt de vergoeding volgend jaar te vervallen. In dat geval kan een aanvullende verzekering of een tandartsverzekering een goed idee zijn.

Zorgpremie 2015
Zorgverzekeraar Salland is momenteel bezig met het samenstellen van de zorgverzekeringen voor het komende jaar. Naast ruime vergoedingen wordt er met specialisten en ziekenhuizen door heel Nederland overleg gepleegd, bijvoorbeeld over het bieden van kwaliteitszorg en het terugdringen van wachtlijsten.
Daarnaast worden er goede afspraken gemaakt over de zorgkosten.
Salland streeft immers naar een kwaliteitsverzekering voorzien van een lage zorgpremie in 2015!
Dus ook in het nieuwe jaar kunt u vertrouwen op een scherpe premie voor de basisverzekering, de vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen.

Gezond met Salland
Naast een complete ziektekostenverzekering kunt u bij Salland rekenen op vele extra’s.
Zo zorgt collectieve korting voor een premieverlaging en kunt u, samen met Salland, werken aan een gezonde levensstijl. Via Salland Fit kunt u genieten van leuke aanbiedingen en activiteiten rondom gezond zijn en gezond blijven. Wat dacht u van korting op uw yoga lessen of op een sauna bezoek? Via de Salland nieuwsbrief bent u te allen tijde op de hoogte. Wilt u meer informatie? Bezoek dan eens de website www.salland.nl of bel met (0570) 68 74 84.

Linkruil.org

Comments are closed.