Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waarom beleggen in Aandelen Apple

Waarom aandelen apple kopen ?

het online beleggen is een bezigheid dat niet alleen voor professionele beleggers is weggelegd. Door de komst van internet is het voor iedereen mogelijk om online te investeren in bijvoorbeeld aandelen, obligaties of opties. Er moet altijd een goede balans zijn tussen het risico dat u neemt en de (potentiële) winst die u kunt behalen. En waarom zou u dan juist kiezen voor Aandelen apple kopen ?

Koers-verloop verleden Aandelen Apple

Sinds de beursgang van het Amerikaanse technologie bedrijf is zijn de aandelen Apple gigantisch in waarde gestegen. 20 jaar geleden was het mogelijk om aandelen apple te kopen voor iets minder dan $7. Inmiddels ligt de prijs voor het zelfde aandeel op meer dan $440. En dit is niet eens de hoogste waarde dat het aandeel heeft gekend. in Augustus 2012 was dit aandeel maar liefst $667 waard. Als u in 1993 voor $1000 aandelen Apple had gekocht waren deze nu meer dan $62000 waard.
Helaas kunt u niet in de toekomst kijken maar aandelen Apple kopen kán nog steeds rendabel zijn.

Positief vooruitzicht

Met de komst van IOS 7 en de aankondigingen van nieuwe producten van Apple ziet de toekomst voor het bedrijf er zonnig uit. Analisten beoordelen het aandeel apple dan ook als een van de sterke(re) financiële producten. U kunt dus nog altijd inspelen op dit nieuws en Apple aandelen kopen.

Linkruil.org

Comments are closed.