Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waarom is dit het moment om in Ethereum te investeren?

Investeren in Cryptocurrency hangt altijd samen met een risico. Zo ook op dit moment met het corona virus. Steeds meer landen gaan in lockdown of zitten dat al. Door deze pandemie krijgt de economie flinke klappen en daalt de prijs van Ethereum ook. Mocht je nu op dit moment Ethereum in bezit hebben, raak dan niet in paniek. Na regen komt namelijk altijd zonneschijn. Vandaag lees je waarom Dit een goed moment is om in Ethereum te investeren.

Wat is Ethereum?

Laten we eerst beginnen met wat Ethereum eigenlijk is en wat je ermee kunt doen. De Bitcoin kent bijna iedereen wel. Deze is ook het populairst onder investeerders. Ethereum werkt net iets anders. Deze valuta wordt gebruikt voor de ontwikkeling van applicaties.  Je kunt Ethereum eigenlijk onderverdelen in Ether en Ethereum. Ethereum kun je zien als het netwerk van deze crypto. Ether is het betaalmiddel. Er zijn al veel webshops die Ether als betaalmiddel accepteren. 

Hoe kan ik investeren in Ethereum?

Je kunt op verschillende manieren aan Ether komen. Zo kun je producten of diensten aanbieden in ruil voor Ether of natuurlijk gewoon Ether kopen. Je kunt dit doen bij een exchange. Dit is een online platform waarbij je Cryptocurrency  kunt kopen en verkopen. Je kunt hier ook je Ether opslaan in een wallet. Dit kun je zien als een online kluis. Hier kun je de cryotocurrency veilig opbergen.

Wanneer moet ik Ether kopen?

Dit is altijd lastig te bepalen. Op dit moment heerst er een crisis door het coronavirus en zijn de prijzen erg laag. Je kunt nu dus voor een relatief laag bedrag veel Ether kopen, maar weet wel dat de prijzen langzaam zullen stijgen. Hier kan zo een jaar of langer overheen gaan. Investeer daarom alleen met geld wat je ook kunt missen. Als wilt investeren in Ethereum of een andere crypto dan is de koers misschien wel het belangrijkst. Bekijk hier de Ethereum koers

Tot slot 

Als je wilt investeren in cryptocurrency vergt dat wel enige kennis. Je moet niet zomaar je geld ergens in stoppen. Tijdens de coronacrisis is de waarde van elke currency flink gedaald.  Dit is wel een goed moment om te investeren in deze valuta. Houdt alleen wel in je achterhoofd dat voordat je veel winst hebt gemaakt, hier een lange periode overeen kan gaan. 

Bron: https://bitvavo.com/nl

Linkruil.org

Comments are closed.