Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wanneer kun je het beste Bitcoins kopen?

Ik wil wel bitcoins kopen maar wat is dat?

Bitcoins (ook soms afgekort als BTC) zijn een elektronische munteenheid zonder tussenpersonen. Wanneer je bitcoins koopt kom je in een wereld van privacy en anonimiteit terecht. Géén enkele overheid kan macht uitoefenen op de bitcoin aangezien men niet weet wie de centrale beheerders zijn. Verschillende overheden vrezen dan ook dat de bitcoin witwaspraktijken gemakkelijk toelaat. Door het bitcoins kopen krijg je een eigen bitcoinadres. Dit adres hoort bij een portefeuille waar uw bitcoins inzitten. Besef wel dat de bitcoin momenteel nog enorm volatiel is. Het ene moment bent u dus armer, maar het andere moment ook een héél stuk rijker. Heb dus geen schrik, maar wees verstandig bij het bitcoins kopen. Hier wordt de virtuele munteenheid uitgebreid uitgelegd.

Voordelen en nadelen van het bitcoins kopen

Een van de vele voordelen van het bitcoins kopen is zoals al gezegd de privacy. Een ander groot voordeel is dat overheden en centrale banken de munt en diens koers ook niet kunnen beïnvloeden. Inflatie die centrale banken en overheden – bewust – creëren is bij de bitcoin dus niet mogelijk. Een andere troef van bitcoins is dat er geen tussenpersoon is. Banken doen er enkele uren soms dagen over om een transactie te voltooien. Bij de bitcoin duurt dit zelfs geen luttele seconde. Bitcoins kopen heeft dus tal van voordelen, echter is er ook al enkele informatici op gewezen dat de munteenheid gebruik maakt van virtuele systemen. Systemen die uiterst beveiligd zijn, maar ook altijd hackbaar kunnen zijn. Bitcoins kopen kan je dus rijk doen worden, maar wees altijd verstandig.

Bitcoins kopen? Hoe doe je dat.

Bitcoins kun je kopen op verschillende manieren: reëel, zodat je een eigen portefeuille hebt met de bitcoins in, maar ook CFD’s zijn verhandelbaar. De website onlinebitcoinskopen.nl geeft enorm veel informatie over de bitcoin en het kopen van bitcoins. Succes met rijk worden!

Linkruil.org

Comments are closed.